Onze katten

Brixi is onze nieuwste aanwinst uit eigen fok. Zij is een dochter van Adagio en geboren op 14 maart 2021.

Carmen

Carmen is een dochter van Sonate en geboren in augustus 2019. Carmen is HCM en PKD goedgekeurd en heeft 2021 haar eerste nestje gekregen.

Adagio

Adagio is een kleindochter van Menuet of Furo Cats. Adagio Is HCM en PKD goedgekeurd en heeft in het voorjaar 2017 haar eerste nestje gekregen.

Sonate

Sonate is een dochter van Celeste. Zij heeft in oktober 2015 de HCM en PKD testen gehad en is goed gekeurd om mee te fokken. Sonate is heel lief en heeft op 28 februari 2016 haar eerste nestje gehad. Sonate is met pensioen en mag bij ons genieten van haar oude dag.

Celeste

Celeste kwam in de zomer van 2007 bij ons wonen en is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige Ragdoll met mooie blauwe ogen. Celeste is een seal mitted poesje. In september 2008 heeft zij haar eerste nestje Ragdoll-kittens gekregen. Prachtige lieve kittens en alles zonder problemen. Celeste is met pensioen en mag bij ons genieten van haar oude dag!

Menuet

In oktober 2010 kwam Menuet bij ons wonen zij is een blue bicolor poesje, en heeft op 23 april 2012 haar eerste nestje gehad. Menuet is nu ook met pensioen en is geadopteerd door een lieve familie waar ze alle aandacht en liefde krijgt waar zij behoefte aan heeft.

Adagio de Passacaglia


Adagio en haar oma Menuet


Moeder Celeste en dochter Sonate