Onze katten

Vesper van de Binnendijk. is onze nieuwste aanwinst. Vesper is geboren 6 juni 2023 en moet alle keuringen nog krijgen om te kijken of ze volgend jaar een nestje kittens mag krijgen.


Brixi is onze nieuwste aanwinst uit eigen fok. Zij is  een dochter van Adagio en geboren op 14 maart 2021.

Carmen

Carmen is een dochter van Sonate en geboren in  augustus 2019.  Carmen is HCM en PKD goedgekeurd en heeft 2021 haar eerste nestje gekregen. Carmen is nu met pensioen.

Adagio

Adagio is een kleindochter van Menuet of Furo Cats. Adagio Is HCM en PKD goedgekeurd en heeft in het voorjaar 2017 haar eerste nestje gekregen.

Adagio is nu met pensioen.

Sonate

Sonate is een dochter van Celeste. Zij heeft in oktober 2015 de HCM en PKD testen gehad en is goed gekeurd om mee te fokken. Sonate is heel lief  en heeft op 28 februari 2016  haar eerste nestje gehad.   Sonate is met pensioen en mag bij ons genieten van haar oude dag.

Celeste

Celeste kwam in de zomer van 2007 bij ons wonen en is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige Ragdoll met mooie blauwe ogen. Celeste is een seal mitted poesje. In september 2008 heeft zij haar eerste nestje Ragdoll-kittens gekregen. Prachtige lieve kittens en alles zonder problemen. Celeste is met pensioen en mag bij ons genieten van haar oude dag

Adagio de Passacaglia

Adagio en haar oma Menuet

Moeder Celeste en dochter Sonate