Nieuws

6 kittens geboren

Geboren op 28 juli 2 kittens 1 seal mitted en 1 seal bicolor: Parker-Sonate en Presto-Rico. Zie hieronder voor de foto`s van de ouders Sonate en Rico.

Geboren op 4 augustus 4 kittens 2 blue mitted en 2 blue point: Ouincy-Adagio, Querine, Quanzy en Quarto-McQueen. Zie hieronder voor de foto`s van de ouders Adagio en McQueen.

Voor alle kittens is er al belangstelling.

Op 25 mei 2018 is Sonate de Passacaglia op bezoek geweest bij de kater Rico vom Hochmoorhof seal bicolor. Zij is zwanger en van haar verwachten we eind juli een nestje.

Sonate de Passacaglia [seal point mitted]
Rico vom Hochmoorhof [seal point bicolor]

Op 1 juni 2018 is Adagio de Passacaglia op bezoek geweest bij de kater Colletto`s Lightning McQueen Binkie. zij is zwanger en we verwachten van haar begin augustus een nestje.

Adagio de Passacaglia / Blue Point Mitted.
Colletto`s Lightning McQueen Binkie / Blue Point.O

Wachtlijst

Wil je op de wachtlijst komen, laat het me weten via de mail. Beide ouders hebben alle testen [PKD/HCM/FIV/FeLV] gehad en zijn goedgekeurd. De prijs voor een kitten is € 700,00 en ze moeten voor de leeftijd van 8 maanden gecastreerd of gesterilliseerd worden. Wil je er mee fokken, dan kost een poesje € 950,00. Er worden geen dekkaters verkocht. Als je interesse hebt mag je komen kijken. Bel of mail eerst even voor een afspraak: 055-5418903 +316.2141.2726.